25. 12. 2011

I alone

Tak se zase hlásím. Dneska jsme byla u babči v Planý, původně jsem tam měla spát, ale protože tam bydlí skoro celé příbuzenstvo, už se tam prostě nevejdu :D Teď jsem tedy doma, pouze s taťkou a je tu prostě takový nezvyklý klid:/ A to teprv až půjdu večer spát... Zítra ráno tam ale jedu znovu, takže to je skoro, jako bych tam spala.
Ježíšek se včera vcelku vyvedl, jen mě tak trochu rozesmutnil fakt, že můj 10ti letý brácha dostal od táty foťák, na který já si (zatím marně, vždycky neodolám každé blbosti co vidím :D) už od září šetřím:( Radši už na to ani nebudu myslet!
Něco z toho, co jsem včera našla pod stromečkem!

 ...a tohle dneska od tety.


A co nadělil Ježíšek vám?

14 komentářů:

  1. hezké věci jsi dostala:) tak si to užij u tety:) cože? já v 10 letech nevěděla co to je:D

    OdpovědětVymazat
  2. Ten budík je úplně skvělýýý! Teta má vkus.:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jinak jsem koukala na tvůj vánoční wishlist... Napočítala jsem správně, že si z něj dostala dvě věci? Já jsem nakonec dostala tři a na další se chystám po Vánocích.;-)

    OdpovědětVymazat
  4. taky by mě to s tim ffotákem naštvalo, jinak moc krásný fotky a ta taška je boží

    OdpovědětVymazat
  5. Adele: Jo jo, to triko s Mickey a sovičku. Na zbytek se chystám už zítra, nebo ve středu :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Carolinn! Na blogu jsme byli spolu spoutány tím,že jsme měli propojené weby,chtěla by jsi být i nadále? Já se jen ptám,protože si možná ty staré weby nebereš..každopádně kdyžtak odpověz.Jsem blogerka Kája z blogu www.urbanovakaja.blog.cz :) Asi si mě pamatuješ (spíš můj blog :D).
    PS - máš to tu moc pěkné

    OdpovědětVymazat
  7. Kája: Neboj, moc dobře si tě pamatuju:) Ale jak jsem psala, můj prohlížeč mě na jakýkoliv blog, co je na serveru blog.cz prostě nepustí! Takže budu ráda, když ty budeš chodit senm ke mě a mě až se to nějakým způsobem zpraví, začnu navštěvovat i já Tebe ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Carolinn: Jasně to máš pravdu,že jsi to psala,úplně jsem zapomněla :) Samostřejmě já k tobě budu chodit moc ráda! Máš úžasný blogspot ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten budík je nádherný! Tiež by som chcela nejaký podobný,vlastne taký istý! Ružový :) Nevieš odkiaľ je však? Inak všetky darčeky super a to s tým foťákom by naštvalo asi každého v tvojej situácii :/

    OdpovědětVymazat
  10. Lizzy: Nejsem si jistá, ale podle obalu asi z Kauflandu nebo Lidlu :D

    OdpovědětVymazat
  11. v Kiku mali sovičkuuuu?.. čožééé? a to kedy?, v ktorom meste v kiku, myslíš že to budú mať vo všetkých Kik, .. a koľko stála..?

    som sovičkovsky posadnutá.. .:)

    OdpovědětVymazat
  12. super věci, co jsem dostala se můžeš podívat na mém blogu tady - http://only-darja.blogspot.com/2011/12/christmas-gifts.html

    OdpovědětVymazat

Pro další dotazy → formspring CAROLINNM