7. 3. 2012

Pool

Ahoj... Tak zase pár dní pomlka, ale blog není povinnost, takže se do toho nechci nutit. Stejně nemám čas (teda čas by byl, ale ta chuť k tomu :P)! Mám tu opět pro vás několik fotek, hlavně z neděle, kdy jsme hlídali Barču a Terku (sestřenice). Měli jsme je tu skoro celý den a pro mě to byl, ač naročný, tak fajn den! Musla jsem totiž stihnout ještě roznýst letáky, ale nakonec mi ještě zbyl čas, jet (na in-linech) s Terkou na hřiště. :D
Včera jsem byla u nás v infocentru koupit si lístek na Mandrage, kteří tady mají 17. 3. koncert, ale Sába a Sim mi řekli, že asi nepujdou a já tam sama prostě nejdu (sice tam bude dost známých, ale ne takový, že bych tam s nima chtěla být), tak uvidíme, jak to nakonec bude.
Dnes jsem byla asi po půl roce v bazénu, zaplavat si. Připekla jsme se k bráchovi a jeho kamrádovi, takže jsem byla v bazéně se dvěma desetiltými parchanty:D Néé, náhodou byli celkem v pohodě a já jsem se konečně začala trochu hýbat... ;)

 Barunka, pořád musí něco žužlat...
 ...a tady s mojí mamčou, mi zakázala asm tu fotku dáva, ale to kvůli Barče:P

 Terka, zrovna koukala na televizi:)


 V pondělí jsem si udělala kokosovej puding:P ...ale s tou čokoládou to chutnalo skoro jako krupicová kaše s kakaem, ktrou já zrovna nemusím:/

Pondělní "outfit". Né, to já jen kvůli tomu svetru;) ...i když outfitové články bych taky ráda začala přidávat, ale ráno na focení obvykle nemám čas a odpoldn už to prostě není to co ráno!

6 komentářů:

Pro další dotazy → formspring CAROLINNM