14. 3. 2012

Konečně foťáček

Ahoj, dneska jen rychle! Za poslední dny se toho událo celkem dost... Hlavní pro mě je, že dnes na školu opět nastoupila naše češtinářka, kterou jsme měli už od 6. třídy, na konci září měla totiž takový komplikovaný úraz! Je to naše zlato, opravdu věřte mi, že lepší učitelku jsem nepoznala! ...ale horší je, že místo ní, jme měl celý ten půl rok mlaďoučkého pana učitele, dokonce je to syn naší třídní a když říkám mladýho, tak opravdu mladýho! A ještě ke všemu hodnýho a teda aspoň k mě milýho. ...a po něm se mi teď tak jakože stýská :D
Lepší zprávou je, že jelikož mám 20. března narozeniny, jela jsem úplně neplánovaně už dnes s tátou pro nový foťák. Je skvělej; fotí i 3D snímky a natáčí kvalitní videa, takže možná tady nějaké jednou přibude, mimochodem, je to tenhle (stříbrný)... Žádné fotky focené jím bohužel ještě nemám, ale brzy dodám;)
Ještě se taky moc těším na tangle teezer, který budu mít, díky Simči mamce to bude ještě lepší, než kdybych ho objednávala, protože ona ho má v práci k dispozici, nebo tak něco! :D Takže děkuju Simčo! ;)

Ještě se musím pochlubit, jk hezky obchoduju. Tuhle kabelu jsem získala výměnou za tři staré košile :D

4 komentáře:

  1. gratulujem k foťáku,ja mám tiež olympus ale iný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tý jo, ten foťák ti závidím..:) Taky nutně potřebuju nový, ale peníze peníze..:/

    OdpovědětVymazat
  3. fajn taška:)
    ♥♥ ._.
    http://fraisesdeluxe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Pro další dotazy → formspring CAROLINNM