12. 10. 2012

Úlovek měsíce (září)

Bez mučení přiznávám, prostě už mi dochází nápady a co začla škola, tak se skoro nic neděje, takže proto je post tak maximálně dvakrát týdně. Snažím se to zlepšit, ale nějak mi to nejde...
Při to usilovném přemýšlení, jak udžet blog na živu, jsem si vzpoměla, že jsem někdy v zimě (když jsem si kupovala diář) přišla sem s nápadem, že každý měsíc budu psát o tom, co jsem si právě  v tom uplynulém měsíci koupila a maximálně mě to nadchlo. Nevím, proč jsem se k dalšímu "dílu" dokopala až po více jak půl roce, ale jepší někdy, než nikdy. ;)

Mám teda v plánu, vám nyní ukázat úplně ten nejdokonalejší šátek co (zatím) mám. Už jsem o něm psala, ale určitě si zaslouží i takhle spešl post jenom na něj. :D
Když jsem ho kupovala, bylo mi jasný, že ho budu nosit fakt často, ale že až tak?! To ne! Nejen, že je svoují barvou, kruhovým střihem a snadnou úpravou fakt bezchybný, ale hlavně taky dokáže zahřát, takže se mi teď na zimu bude fakt hodit!

 Hodí se opravdu skoro ke všemu...

 ...dá se nosit na mnoho způsobů.

...a po rozložení by z něj mohla být deka pro mimčo. :D
(ten telefon uprostěd je jen pro představení, jak je velký)

Kupovala jsem ho v Takku asi za 250Kč., takže i díky ceně jsem ho si dovolila ho označit jako úlovek  měsíce. Pokud budou mít ještě jiné barvy, hned je beru.

7 komentářů:

Pro další dotazy → formspring CAROLINNM