17. 8. 2012

Visibly clear by Neutrogena (Spot stress control)

 Ahoj všichni! Protože nechci, aby to tu stálo bez jakého koliv nového článku (a to už je to skoro týden), tak jsem se na poslední chvíli rozhodla udělat recenci. Není to nijak připravované, ani sponzorované. Prostě jsem jen přemýšlela, jaký přípravek mě v poslední době nadchl a u toho jsem si vzpoměla na pleťovou vodu proti pupínkům. (psala jsem o ní trochu i když jsem si jí zrovna koupila)


Takže k věci... Když nepočítám mycí gel, který jsem si asi týden před touto vodou koupila, tak to je moje první zkušenost s Neutrogenou. Tuhle značku jsem měla už předtím za dobrou a už po pár dnech používání jsem se v té kvalitě jenom usvědčila!


HODNOCENÍ

Kladné:


+ ikdyž je jejím účelem stáhnutí mastnoty a lesku, tak pleť vůbec nevysušuje (spíš naopak) a svůj úkol plní na jedničku s hvězdičkou.

+ po otočení lahvičky nevyteče přes uzávěr v mžiku celý objem, jako je to u spousty jiných vod.

+ slušná cena (já jí kupovala v Tescu za 149Kč.)


Záporné:


- po nanesení mě v prvních okamžicích pálí a štípe pleť, ale právě asi díky tomu mám pak pocit, že jí mám vážně čistou. A navíc; mě pleť štípe skoro po všech přípravkách na akné a nic zlého to neznamená, i kosmetička mi řekla, že je to normální.

-hrozně rychle ubývá! Nevím, čím to je, protože si jí na ten tamponek dám vždycky jen tak akorát.

6 komentářů:

  1. Vyzerá dobre aj podľa tvojej recenzie ja ešte s neutrogenou nemám žiadne skúsenosti ale môžno si ju kúpim :)

    OdpovědětVymazat
  2. možná jí taky vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  3. neutrogena je jedna z mých oblíbených značek. Bohužel mé oblíbené přípravky od ní už nejsou v prodeji. Proto používám o něco dražší Biodermu, ale kvůli její ceně nejspíš brzy vyzkouším tady tu :)

    OdpovědětVymazat
  4. s neutrogenou nemám vůbec žádné zkušenosti.. mohla bych vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat

Pro další dotazy → formspring CAROLINNM