20. 2. 2012

Longer holidays

 Zdravím...! Tak dneska jsem se měla, ačoliv mi vlastně už skončily prázdniny, dobře. Škole jsem se pro dnešek totiž ještě vyhnula. Jela jsem do Planý na ušní, kam mě poslala moje paní doktorka na kontrolu toho zaníceného ucha. Já ale vím že mi nic není a taky se to potvdilo, takže pro mě to byl jakoby další den prázdnin:P A mám já to ale štěstí, protože mám babičku s dědou v Planý, takže babi mě na autobusáku vyzvedla, šli jsme spolu do ordinace, potom jsme se šli projít po náměstí a nakonec jsem si u ní dala oběd a asi po dvou hodinách jela domů. Odpoledne jsem s mamkou šla nejdřív vyřídit tady nějaké věci a pak jsem skočia na poštu odeslat jeden balíček. No, a ve zbytku dne jsem doháněla ten přírodopis, na který jsem celé prázdniny skoro nepomyslela...:D
Taky jsem se dnes rozhodla, že si prostě budu škudlit penízky na nějakej pořádnej foťáček, protože s tímhle se to už fakt nedá! Neměli by jste nějaké konkrétní doporučení? ;)


 

6 komentářů:

  1. Já osobně mám stříbrný FUJIFILM foťák a je fakt skvělý :) vůbec mi nevadí,že nemám nějaké drahé zrcadlovky či drahé foťáky.Mě vystačí obyčejný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem FujiFilm FinePix S3300 a můžu jen doporučit;)

    OdpovědětVymazat
  3. určitě si měla super den :)
    fotáky jsou nejlepší od Olympus :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ja jsem zaryty Nikon fan :) Mam verzi D500 a miluju ho :) Jak vypadaji fotky muzes videt u me na blogu ;) ale nutno dodat, ze DSLR jsou tezke jak krava a po case se ti s nima tahat v kabelce nechce :)

    OdpovědětVymazat
  5. úžasný blog :) Prosím navštív ma a keď chceš môžeš mi dať aj followera :) Vopred ti veľmi veľmi pekne ďakujem :)))
    jojaslife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Pro další dotazy → formspring CAROLINNM