3. 1. 2012

Nová barva vlasů

Ahoj! Tak jaký byl pro vás první den školy po Vánocích a silvestru? Já jsem žádné potíže neměla, ani s raním vstáváním problém nebyl,  jen mi bylo líto, že prázdniny jsou tu a tam! :/
Já jsem byla včera s tetou pro sestřenku (její dceru pochopitelně) ve školce a ještě před tím jsem si zaskočila do DM drogerie pro novou barvičku na vlasy. Včera mi totiž dorazil poslední Vánoční dárek; clip-in příčesky! A protože jsou tak trošku spíš do černa, musela jsme si obarvit hlavu! Takže ji mám teď tak nějak „světle černou". Ale z těch příčesků jsem celkem zklamaná. Né že by byli špatný, ale protože já mám dost jemné vlasy a taky už i zničené nemám je pořádně kam dávat (protože mám vlasů docela málo), takže přemýšlím, že bych je zkusila prodat. Ještě to není definitivní, ale i přes to se ptám; Měl by někdo zájem?

Pěnová barva na vlasy Wellaton. Odstín 4/0-středně hnědá, ale mám to spíš černý! Věděla jsem ale že to půjde do černa a byl to i záměr! Slyšela jsme na ní dot chvály a zatím jsem i já spokojená, možná na ní časem napíču recenzi ;) Někdy to snad i vyfotím ;) (124Kč,)

...ještě jsem si koupila tenhle černý lak se třpytkami od essence. Byl ve velké slevě, tak proto jsem ho vzala, jinak bych ho nebrala! Ještě měli šedý a já si do teď vyčítám, že jsem ho tam nechala! :D (19.90Kč.)


4 komentáře:

  1. kdyby si chtěla prodávat,tak určitě by zájem byl..zrovna nějaký hledam :))

    OdpovědětVymazat
  2. U nás nie sú zľavy na tú essence kolekciu :( Za takú cenu by som ho aj ja zobrala :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to se ještě mrknu jestli ho někde ještě mají!! :D krásnej!! :)

    OdpovědětVymazat

Pro další dotazy → formspring CAROLINNM