28. 8. 2012

Rtěnka 3v1 Oriflame

 Zdárek... Není to zas tak dlouho, co jsem udělala recenzi na pleťovou vodu a už tu je další. Tentokrát vám chci doporučit skvělou rtěnku, nebo spíš balzám na rty s červenou barvou a leskem, právě proto jsem to nazvala tři v jednom!
Já jsem k ní přišla úplně náhodou, na pouti, kde jsem koncem července byla, byl i stánek značky Oriflame, kde byla tombola, ve které já si vylosovala právě tento malý zázrak. Byla jsem z ní tak nadšená!



HODNOCENÍ

 
Kladné:
 
+opravdu dokáže plnit funkci rtěnky, balzámu i lesku na rty
+má krásný obal
+dobře se roztírá
+krásné voní
 
Záporné:
-nesmíte to přehnat s vrstvami, aby jste neměli pusinu jak klaun
 
 


 
 

8 komentářů:

  1. Tak to jsi měla velké štěstí! :) Vypadá dobře!

    OdpovědětVymazat
  2. ten obal je krásný a celkově vypadá dobře

    OdpovědětVymazat
  3. ja ju mám a je dobrá :) páči sa mi tvoj blog prečítala som si viacej článkov a zaujala si ma našla som tu všetko čo ma baví takže pridávam sa k sledovaniu :)

    OdpovědětVymazat
  4. aj ja mám jeden rúž od Oriflame, balenie má tiež pekné, ale nie je to ten najlepší rúž aký mám, ale tento odtieň vyzerá pekne a aj to že je tam balzam je fajn :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá suprově :) oriflame je fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ni já teda z Oriflamu moc věci nemáma tohle je teda jedna z vyjímek (a taky je vidět, jak jsem k ní přišla), ale jo, Oriflame je fajn. ;)

      Vymazat
  6. wow!tak to bylo velké štěstí, já v tombole štěstí nemívám) rtěnka je skvělá

    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to vypadá hodně zajímavě :-) osobně bych si zvolila tmavší odstín kvůli vlasům tmavším, ale toto vypadá hodně dobře. Uvažuju i o permanentním make-upu protože nejsem schopná dosáhnout trvale pěkných výsledků a ráno strávím x minut u zrcadla :-) Našla jsem si něco tady www.studio-johanka.cz a tak uvažuju no.. máš s tím nějakou zkušenost? Viděla jsi to někdy v praxi? Petra S.

    OdpovědětVymazat

Pro další dotazy → formspring CAROLINNM