12. 3. 2013

Time of pause

Minulý týden, taková krása! Teplíčko, žádný sníh - aspoň na chvíli jsem měla pocit, že je ta ukrutná zima konečně za námi! Ale teď? ...radši už se tím nebudu ani zabývat. :D Jenom jsem si do sytosti potvrdila, že už se nemůžu dočkat, až tahle bílá a studená muka skončí. A o plánování na léto už ani nemluvím! :D Na měsíc u babi, kdy budu každé ráno chodit v šest "makat" se dokonce i těším! :D
No, tak jsem se trochu zasnila a teď k hlavní zprávě! Určitě je vidno, že v poslední době na blog prostě se*u a tak se to určitě tak trochu dalo čekat, že přijde nějaké "oficiální pozastavení". Jde vlastně jen o to, že mám teď docela jiné zájmy a na focení (v mém případě bohužel ne outfitů) už neni čas, ale ani chuť. Rozhodně nemám v plánu přestat úplně, ale v blízké budoucnosti nové články asi nečekejte! :DD Možná za měsíc, za dva měsíce, za půl roku...za rok (néé, to zase ne :D), sama nevím! :)
A protože mám pár fotek a nevím co s nimi, tak je sem hodím. Aby se neřeklo. ;)
Tak zatím...
 
 
 (Hlavně jak mám všude tu ruku vbok. :D)
 
Nejlepší jogurt s čokoládovými hvězdičkami!! :D


5 komentářů:

  1. na tej druhej foto si pekne oblečená ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten kryt na mobil co máš jsem hrozně chtěla a pak jsem zaváhala neobjednala si ho. Asi to napravím, vypadá vážně skvostně.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné fotky:-) taky se na zimu vůbec, ale vůbec netěším :/

    OdpovědětVymazat
  4. love your blog :)
    have a great weekend!
    kisses:)

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Pro další dotazy → formspring CAROLINNM