23. 2. 2013

Spotřebováno (1)

Já sama jsem nad tím, že zavedu rubriku spotřebováno, přemýšlela už dlouho a dokonce jsem snad ještě dýl věděla, že jí nakonec vážně udělám...ale pro vás, vážení, to mělo být překvápko. :D
Co dodat? Akorát možná „Žádné kecy, rovnou k věci!" ;)
Jenom mě prosím omluvte za ty strašné fotky, jenže to už by jste po tom mém foťákovi chtěli asi vážně moc. Já už to vzdala dávno!



 Začnu u kondicioneru s marockým olejem od AVONU.
Já osobně mám ráda všechny přípravky na vlsy od AVONU a taky vím, že v blogovém světě tahle kosmetika zas tak oblíbená není - což je škoda!
Pokud bych měla mluvit konkrétně k tomuto kondicionéru, tak můžu říct, že akorát tak krásně voní! Prostě neurazí, ale ani nenadchne. Takže já bych si ho klidně znovu koupila, ale vyjde to nastejno, jako když si koupím jakýkoliv jiný z této řady!

Dále tu mám suchý šampon Amica.
To je u mě dlouhodobá záležitost, nikdy jsem nepoužila jiný! Svoje povinnosti plní na jedničku. Nemám mu prostě co vytknout. ;)
Šampon Fitoval by měl bojovat proti padání vlasů, což je můj velký problém, ale že by mi nějak výrazně pomohl? To ne! Sice jsem ho nepužívala pravidelně, ale tak za ty prachy jsem si ho chtěla trochu šetřit! A kromě nedostavených účinků ještě zrovan moc nevoní a na hlavně vůbec nepění - takže za mě už asi nikdy!
Neutrogenu mám moc ráda a tahle pleťová voda mě v její oblibě jenom utvrdila. Sice je určená na černé tečky a já trpím spíš na akné, ale i tak mi docela sedla. Akorát teda na podrážděné kůži trochu pálí, ale to se asi dalo čekat... Kupovali jsme je s mamkou po třech, protože byly fakt za pár korun, takže dvě máme ještě v zásobě. Já si teď dělám na doporučení kosmetičky na obličej heřmánkový čaj, ale občas to prostřídám právě touhle vodou.
Další výrobek z AVONU. Jedná se o čistící pěnivý gel na obličej. určený ke kompletní vyváženosti barvy a hydratace pleti - takže pro mě to nebylo až tak to pravé ořechové. Sice mi nic nevzal, ale ani nedal, takže za mě příště už asi ne.

8 komentářů:

  1. s tím suchým šampónem mám také zkušenosti, ale teda že by to byl zázrak, to ne :)

    OdpovědětVymazat
  2. ani jeden produkt jsem nezkoušela, ale ta pleťová voda od Neutrogeny mě dost láká:)

    OdpovědětVymazat
  3. super článek :) láká mě ten suchý šampon :)

    OdpovědětVymazat
  4. už dlouho si chci nějaký suchý šampon pořídit, takže díky za tip ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně teda vlasová kosmetika od Avonu moc nesedla, záleží asi dost na vlasech. Ta pleťová voda od Neutrogeny je super, taky můžu doporučit. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle články mám ráda a díky za nějaké tipy na výrobky.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za tipy :)
    Do Neutrogeny jsem už přemýšlela, že bych šla :)

    OdpovědětVymazat

Pro další dotazy → formspring CAROLINNM