14. 11. 2012

My favourite CZECH bloggers

Když jsem v pondělí psala o tom, jak bráchu přemluvím k vyfocení nějakého toho outfitu, tak jsem rozhodně nečekala, že mě nakonec on sám bude překecávat ať jdu (protože se nudil). Jenže já jsem prostě neměla čas, no... A to i přes to, že nám tenhle týden odpadlo plno hodin! Zítra už to ale snad půjde, máme totiž jen do půl jedné. A aby bylo jasno, co se vám snažím sdělit, půjdu radši rovnou k věci; právě proto, že nemám ty fotky, rozhodla jsem se, že napíšu článek o mých nejoblíbenějších blogerkách. Všechny jsou české, protože zahraniční mě prostě neba a rozhodně to nejsou jen ty, se stovkou komentářů pod každým postem a tisíci čtenáři. A ani to není na pořadí, takže to znamená, že mám ráda všechny stejně! ;)
 
 
 
A začnu u Martinky. Její blog znám ještě z dob, kdy jsem já sama, ale i moje tehdejší best of bloggers byli na blog.cz. ...takže jsou to takové 2 roky určitě. Divila bych se, kdyby jste jí neznali, ale ať už jenom z důvodu autorských práv musím (velmi ráda) připojit link na její úžasný web.
 
 



 
Dále vám chci představit (i když si myslím, že přestavování není třeba) Jitušku, nebo chcete-li Francebaby. Její blog navštěvuji, stejně jako Martiny, už hodně dlouho.

 
 
Teď přišla řada na sestřičky Lucku a Niky. Jejich blog znám asi tak rok, což není na to, jak dlouho ho mají, zas taková doba, ale myslím, že jsem to dostatečně dohnala. :D
 
 
 
Dál jsem jsi vzpoměla na Leonku. O této slečně už taky vím nějaký ten pátek, ale musím se přiznat, že jsem k ní jedno období moc nechodila. Teď už jsem to ale poctivě dohnala. ;D
 
 
 
 
 

6 komentářů:

  1. z tvých tipů neznám jen poslední blogerku-jdu to napravit:-)

    OdpovědětVymazat
  2. až na Francebaby, kterou neznám, patří i mezi mé nejoblíbenější :)

    OdpovědětVymazat
  3. všechny zmíněné blogerky sleduji, jsou super:)

    OdpovědětVymazat
  4. nechodila jo? I ty mrško!!
    Ne dělam si srandu :D díky ♥

    OdpovědětVymazat
  5. martinku miluju :) na ostatní blogy se jdu juknout :)

    OdpovědětVymazat
  6. Souhlasím, tyhle holky jsou naprosto úžasný :)

    OdpovědětVymazat

Pro další dotazy → formspring CAROLINNM