26. 6. 2012

Hair care




Už jsem se o tom zmiňovala, že chci konečně napasat o mojí péči o vlasy. ...tak je to tady!


Šampony; o tom Fitovalu jsem vám už psala a teda jako zatim žádná extra změna nepřišla. Ten druhý je z Avonu a nemůžu si ho vynchválit! Tyhle dva střídám a vyhovuje mi to tak...


Balzámy/kondicionery. Ten černo-růžový Elseve (Loréar Paris) je teda určený pro slabé, vypadávající vlasy a musím říct, že je úplně na prd! Druhý, zelený Schauma (Schwarzkopf) je pro zvejtšení objemu vlasů a stejně jako každý výrobek od Schwarzkopfu nezklamal!


Suchý šampon v prášku. Je z DM drogerie asi za 40Kč a určitě za těch pár korunek stojí!


Tužidlo mám pokaždé jiné a třeba zrovna tohle mi vyhovuje...



Laky na vlasy. Ten od Astridu používám (díky mamče) už dlouho a vyhovuje mi, ten druhý mamča dostala jako dárek k svátku a já ho samozřejmě musela taky testnout a jsem z něj nadšená, jen škoda, že jsem ho nikde ke koupi ještě něviděla!


Nějaká péče ve spreji ze stejné řady jako už zmíněný balzám a stejně jako balzám mi připadá úplně k ničemu! ...možná snad akorát že božsky voní! 


Ochrana na vlasy při fénování, žehlení, kulmování. Až na to, že zrovna hezky nevoní, si nemůžu stěžovat...

5 komentářů:

  1. Ten poslední přípravek na ochranu proti horku mám také a také mi zrovna nevoní :-D Navíc, nedokážu posoudit, jestli mi vlasy opravdu chrání..ale pro dobrý pocit si tam vždycky něco šplíchnu :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Určite niečo z toho vyskúšam! :)

    OdpovědětVymazat
  3. tyjo, ten syoss proti horku jsem měla v plánu koupit, ale tak teda nevim nevim, mám ráda voňavý vlásky! :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to zas né. :D On né žeby zrovna zapáchal, akorát je to takový zvláštní aroma. A vlasy po něm nijak cítit rozhodně nejsou. ;)

      Vymazat

Pro další dotazy → formspring CAROLINNM