12. 8. 2012

Smile please

Nechci vám to pořád připomínat, ale bohužel je to prostě pravda pravdoucí; stačí ještě pár týdnů a je tu zase ta škola, zkrátka samé povinnosti. A právě do těchto posledních volných dnů je nezbytný smích a radost, nemá cenu se stresovat, jenom proto, že za tři týdny začne nový školní rok, vždyť to je ještě fůra času, takže smile please. ;)
Já si tohle všechno moc dobře uvědomuju a jsem v klidu a dobré náladě. S Eliškou jsme skoro od rádna do večera venku a bavíme se. Teď za nami jezdí i pár kluků z Planý, takže nuda fakt nehrozí. Dneska teda jedem do tý Planý poprvé za nimi my, takže i jenom ta cesta bude asi hodně funny!
No nic no... Břicho mám naplněné až do večera (žampionovou polívkou a sýrovými nugetkami s paprikovým dipem, mňam, mňam :P), momentálně mám totiž pocit, že asi prasknu. :D Pro vás tu je zase taková nějaká směsice fotek, tak jestli chcete, můžete se mrknout...

 Něco jako "ukázka outfitu" z pátku, kdy jsem byla s mamčou v Chebu.



 ...jediné, co jsem si z Chebu odvezla (výplatu dostanu až zítra, tak se nedivte :D). Je to studený čaj s jehodou příchutí. Teď už nepiju nic jiného. :D

 Konečně lak na nehty v barvě mint. Ze slev v DMku za 40 korun-to je hodně dobrý. ;)


 Už třetí prášky které zkouším, tak uvidíme...

 Úplně ty nejhezčí plechovky! Koupené v Kauflandu, nejdřív je měli asi za 30Kč, potom za 15 a nakonec každá za 5! :D


V pátek jsem si objednala šaty na Uvítání nových studentů, které se bude konat na začátku školního roku u nás na radnici. Chtěla jsem nějaké z TopShopu, ale nemůžu ze zahraničí, tak jsem zašla na Japan Style. ...už aby byli doma!

Jedna trochu mimo téma... Ze čtvrtka v Planý. Sice jsme tam jeli kvůli doktorce, ale stavili jsme se i u babi a dědi nakrmit koťata a zalít kytky (děda s babi jsou totiž na dovče).

18 komentářů:

  1. Já letos začínám až ke konci září (začínám se studiem na VŠ) :). Jinak moc hezké fotky, hlavně ta poslední :) Sluší ti to tam.;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, tak to ti teda přeju správný start na VŠ. ;)
      Moc děkuju...

      Vymazat
  2. Mala si oblečený krásny svetrík, ešte aj tá farba úplne podľa môjho gusta :)) A tie šaty čo si si objednala sú krásne, len ja by som si odtiaľ moc neobjednávala, lebo jednej kamarátke sa stalo, že si objednala šaty uni a ked jej to prišlo tak to mala ako tričko. Tak hádam tebe sa to nestane :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už si jednou o tamtaď taky objednávala a musím říct, že to zboží vypadá fakt jinak než na fotkách a taky to bylo docela malé. Ale tak i teď s tím počítáma podle rozměrů by mi to být mělo, tak doufám, že žádné nemilé překvapení mě nečeká. ;)

      Vymazat
  3. Krásný outfit :) http://www.colorwardrobe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Super fotky a tie plechovky tiež vyzerajú dobre vychytala si tú zľavu :D ... A krásny outfit ;)

    OdpovědětVymazat
  5. zaujala mě ta kabelka z první fotky :) jinak super blog, mrkni ke mně, můžeme se navzájem sledovat ;) B.

    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Jej, si veľmi pekná, páči sa mi tvoja taška, no vlastne celý outfit prvej fotky :)
    xx Simona

    OdpovědětVymazat
  7. Upřímně je to tak nějak šumafuk, že už za chvíli je tu škola :D než lusknu prsty, tak už bude konec školního roku a zase bude léto :) Jinak ten lak na nehty se mi moc líbí, ale ještě víc se mi líbí ty šaty :) Je mi jasné, že si je patřičně užiješ ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak takovej přístup bych taky chtěla. :D Mě teda ten školní rok bohužel tak rychle jako tobě neutíká. :/ ;)

      Vymazat
  8. Mi školní rok utíká také rychle, ale prázky ještě rychleji :) Teď půjdu do druháku, ale připadá mi jako by jsem šla do šesté třídy :D Utíka to hrozně rychle ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě se ta škola právě táhne hrozně pomalu a prázdniny jsou u mě pravý opak. :/ :D

      Vymazat
  9. krásný fotky! já si školu nechci ani připomínat, ještě jedu na dovču, takže o škole ani slovo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to se máš! :) Taky bych potřebovala alespoň týden někam na dovču, ale bohužel...

      Vymazat
  10. Moc hezké fotky :) Jen ten lak o Essence, pokud si pamatuju, původně stál asi 45 kč, takže mi to moc jako sleva nepřijde :)
    Na školu se snažím nemyslet, ale čeká mě maturitní ročník a tak se docela bojím :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady na tom byla i cenovka s původní cenou a ta byla 59Kč, takže to bych řekla, že už je docela dobrá slevička. ;) A se školou ti teda držím palečky. ;)

      Vymazat
  11. Sluší ti to, jsi roztomilá :). Mně čeká třeťák, tak se taky zrovna dvakrát netěším, samé odborné předměty, navíc musíme na začátku roku přinýst co jsme přečetli a já to všechno začala číst teď :D.

    OdpovědětVymazat

Pro další dotazy → formspring CAROLINNM