18. 2. 2012

News in my closet

Čauky mňauky... Ok, už mi to tu všechno leze na hlavu:D Neřešte! Slibovala jsem vám, že hned co mi dojdou poslední věcičky, nafotím to a hodím sem. Včera mi dorazili poslední věci, tak jsem tu i s fotkami;)

 První triko s krajkou a nařasenými rukávy mám už dlouho. Psala jsem o něm už tady, ale klidně to napíšu znova;) Získala jsem ho výměnou, už ani nevím za co:D Jsem za něj moc ráda, přesně njaké takové jsem totiž scháněla!


Tenhle svetřík jsem zíkala opět výměnou. A náhodou se stejnou slečnou jako to předešlé triko, ale mám ho doma asi od úterý... Ani nevím jestli ho dobu nosit, na fotkách vypadá úplně jinak! Tak uvidíme, třeba něco vymyslím:)


 Tady už mám tuniku, která přišla teprve včera. Připadám si v ní tak nějak divně. Opět výměněná, ale společně s témi háremkami ↓ za CLIP-IN příčesky, takže to je nco jinýho, než kdybych to vyměnila za starou košili!

 ...a to jsu ty již zmíněné háremové kalhoty. Zváštní je, že jsou velikoti S a bez pásku by ze mě spadly, a to jsem se podle rozměrů, co mi posílala původní majitelka, bála, že mi budou malý.

A poslední úlovek z netu. Původně jsem chtěla taky vyměnit, ale slečna mi ho nabídla za cenu bez poštovného tak jsem ho nakonec vzala. Je to velikost XL a zrovna z New Yorkeru, kde mám XSko! Ale je to něco jako oversize, takže myslím, že ho stejně unosím! (100Kč.)

Tady už mám novu šálu z Tesca, ze které jsem fakt nadšená. Protože je hodně dluhá udělala jsem si z ní kruhovou(Tesco, 260 189Kč.):
 Ani není v zadu k poznání, že by tam byl nějaký uzel:P
 ...čepice, kterou jsem si kupovala vlstně kvůli tomu uchu, teď, když ho mám stále nemocné, ale chodím ven, se mi vážně hodí. A ano, s tou šálou tvoří komplet! (Tesco, asi 99Kč.)

 Koukla jsme na něj už před Vánoci a děsně mě zaujal, pak jsem na něj ale nějka zapoměla! Nštěstí mě ale ve čtvrek hoky zatáhli mrknou do Kiku a já ho tam opět našla;) (Kik!, 239Kč.)

8 komentářů:

  1. To už je ten nový :))

    První triko se mi moc líbí! Něco podobného jsem scháněla :))

    OdpovědětVymazat
  2. To nařasené tričko je u nás v NY a hrozně se po něm koukám :) uvažuji, že bych si udělala radost, ale teď se krotím, jelikož pojedu pryč.

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné věci, jen mi přijde, že ty kalhoty zrovna harémový nejsou, trochu volnější rifle ne? :)

    OdpovědětVymazat
  4. skvělé věci. to krajkované triko mám taky:)

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíc se mi líbí ten černo-šedivý svetr! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta teplá šála by se mi taky hodila :) Jinak moc hezké věci, růžové tričko se mi líbí moc :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné věci, ta šála je super!

    OdpovědětVymazat

Pro další dotazy → formspring CAROLINNM