22. 12. 2011

Vánoční wishlist

Zdravím... Tak jsem si dneska pohrála a ukutila takový menší wishlist. Je to vlastně seznam přání, co bych ráda našla pod stromečkem. Naházela jsme to tam doslova „hlava nehlava", takže to berte tak nějak s rezervou ;)

wishlist
Pruhované triko (nebo klidně svetr apod.) - Není vůbec těžké ho sehnat, ale já jsem zatím nějak zaspala a nekoupila si ho a tak doufám, že Ježíšek to udělal za mně :P

Triko s Mickey Mousem - Ano, moje speciální přání; triko s Disney postavičkou (nejlépe právě Mickey). Ale to už mám k Vánocům koupené, takže je to jisté.

Sovička na krk - Tu si moc přeju a vím, že se dočkám! Původně jsem chtěla tu z wayfarer.cz, ale nechci si to objednávat, je tam dlouhá doba dodání! Dnes jsem ale byla v Kik! a tam mi jí mamča k Vánocům koupila.

Šátek/šála v odstínech hnědé - Sice už takový podobný mám, ale myslím, že šátků a šál není nikdy dost...

Prsten s kamenem - Ten bude, ale až po Vánocích, páč dostanu nějaké „many" od babči a tety a protože Ježíšek není milionář, koupím si ho sama.

Prsten na dva a více prstů - Nevím jak přesně se tomu říká, ale určitě všichni víte o co jde! To jsem sem ale dala jen kvůli otázce na vás:

...nevíte, kde takový prstýnek sehnat?

Děkuji za radu ;))

5 komentářů:

Pro další dotazy → formspring CAROLINNM